Mercedes surucusu Lewis Hamilton, antrenman seanslarında suruculere daha fazla lastik verilmesinin hem takımlar hem de taraftarlar icin daha iyi olacağını duşunuyor. Her iki antrenman seansında da takım arkadaşı Valtteri Bottas'ın arkasında ikinci sırada yer alan Hamilton, duzgun bir gun gecirdiklerini belirtti ve kendilerine daha fazla lastik verilmesinin hem takımlar hem de taraftarlar icin daha iyi olacağını duşunduğunu belirtti. Gunun ardından konuşan Hamilton, “Oldukca duzgun bir gundu. Oldukca sıcaktı ama kasvetliydi. Ancak yine de surmesi harika bir pist.” “Programımızı takip ettik. Sanırım Valtteri kucuk bir spin attı. Ancak yine de iyi bir gundu, Valtteri iyi bir hız gosterdi.” “Aslında normalden daha iyi bir cuma gunu gecirdik. Cunku normalde seans başına iki lastiğiniz olur. Ancak yarınki seanslar iptal olduğu icin yarınki butun lastikleri bu seansa getirdik.” “Bu ilgincti. Belki de bize daha fazla lastik vermeliler, boylece daha fazla suruş yapabiliriz. Bu taraftarlar icin de daha iyi olur, cunku seansların ilk 20 dakikasında bekliyoruz ve daha sonra piste cıkıyoruz. Bu muhtemelen taraftarlar icin daha iyi olur.” “Burada piste ilk cıktığınızda limitleri zorluyorsunuz. Burada, bulunacak zaman hep oluyor, zayıf olduğunuz yerler hep oluyor.” “Valtteri en hızlı turunda buyuk bir hava koridoru buldu, arka duzlukte yarım saniye civarı kazandı. Yani ilginc bir dinamik var, cunku ilk sektorde birinin arkasında kalmak istemiyorsunuz. Cunku temiz havaya ihtiyacınız var, ancak şanslıysanız son bolumde hava koridoru bulunca mukemmel oluyor.” “Yarın boş olacak ve ne yapacağımı bilmiyorum. Buradan uc saat uzaklıkta bir koy olduğunu ve oradaki butun yunusları katlettiklerini duydum. Yarın oraya gitmeyi istiyorum ve buna dikkat cekmek harika olur. Bu, onların tarihlerinin harika bir parcası değil. Ancak bunun dışında burası harika bir yer.” “Biraz antrenman yapacağım, belki de bu gece Tokyo’ya giderim, iyi bir yemekle iyi bir gece geciririm. Her cumartesi gunu takımı bowlinge goturuyorum, belki yine gideriz. Bekleyip goreceğiz.” ifadelerini kullandı. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: "Daha fazla lastiğe sahip olmamız daha iyi olabilir"