Valtteri Bottas cuma gununden mutlu ayrılsa da sıralama turları ve yarışın yakın gecmesini bekliyor. Valtteri Bottas cuma gunu gercekleştirilen antrenman seanslarında iyi bir performans sergiledi ve her iki seansı da zirvede noktaladı. Fin pilot seansın sonunda verdiği demecte gunun olumlu gectiğini ancak mucadelenin yakın gececeğini soyledi. "Evet, cok olumlu bir gun oldu. Bu hafta sonu icin sahip olduğumuz bazı yeni parcaları test ettik. Havanın iyi kalmasına sevindim. Bolca calıştık, iyi suruşler yaptık. Başından beri cok iyi hissettim ve genel olarak aractan cok mutluydum." "Sadece denge konusunda geliştirmesi gereken kucuk şeyler var. Ama hem kısa hem de uzun suruşlerde aracta cok iyi hissettim." "Şu anda ondeyiz ancak sadece antrenmanlarda olduğumuzu unutmamalıyız. Aracta surekli olarak geliştiğimizi hissediyorum ve bu her zaman icin cok guzel bir duygu. Aracı oncesine kıyasla daha fazla zorlayabiliyorsunuz. Bence kendimize odaklanmamız gerekiyor cunku Pazar gunu sıralama turları ve yarışın cok yakın olacağını duşunuyorum. Bunun bilincinde olmalıyız." "Bugun seanslarda yapabileceğimiz her şeyi yapmaya calıştık ve onceliklerimizi değiştirdik. Zamanımızı verimli kullanmaya calıştık ve bence iyi de iş cıkardık. Sıralama turları ve yarıştan once her şeyi analiz etmemiz icin yapmamız gereken cok fazla iş var. Yarın hem ben hem de takım cok meşgul olacak, eminim daha iyisini yapmak adına sahip olduğumuz vakitten faydalanabiliriz." "Yarın ne yapacağım konusunda takımla konuşmam gerekiyor, planları nedir? Yani bir yerlerde toplantı yapabiliriz. Ama şu anda emin değilim." İnternet Haber