McLaren surucusu Carlos Sainz, iyi bir gun gecirdiklerini ve gunun başında yaşadığı sorunun bir sensordeki bağlantıdan kaynaklandığını soyledi. Suzuka'da cuma gununu orta grubun lideri olarak tamamlayan Sainz, iyi bir gun gecirdiklerini belirtti ve yaşadığı sorunun bir sensordeki bağlantıdan kaynaklandığını soyledi. Sainz, “Gunumuz kucuk bir kalp kriziyle başladı. İlk seansı tamamen kacıracağımı duşunmuştum! Neyse ki sorun, sadece bir sensordeki bir bağlantı sorunuydu ve hemen piste yeniden cıkabildik. Ve iki seansı da sorunsuz şekilde tamamladık.” “Arac ilk sektorde iyi tepki veriyordu, ikinci ve ucuncu sektorde cok ozel işler yapmıyorduk ancak bunu ilk sektorde telafi ediyorduk.” “Eğlenceliydi. Ne yazık ki ucuncu sektordeki şikanda cok yavaşız ancak duzlukte bu kaybı geri kazanıyorduk. Son zamanlarda aracımız yuksek yere basma gucunde daha iyi tepki veriyor.” “130R virajında yavaşız ve ucuncu sektorde iyi değiliz ancak sıralama turlarında yedinci sırada yer alırsak doğru kararları aldığımızı anlamış oluruz.” “Cumartesi gunu ise belki Max ile PlayStation oynarız, gercekten ne yapacağımı bilmiyorum!” “Normalden daha onemli bir cuma gunuydu. Sıralama turları cok ruzgarlı gececek ve yağmur yağabilir. Bu yuzden onemli bir ikinci seanstı, ancak tum programımızı tamamladık.” “Bugun herkesin normalden biraz daha az yakıtla ve daha yuksek motor modlarıyla suruş yaptığını duşunuyorum. İyi bir pozisyonda olduğumuzu duşunuyorum, ancak diğerlerinin ne kadar zorladığını bilmiyoruz. Ancak hissiyattan memnunum.” şeklinde konuştu. İnternet Haber