Max Verstappen, Red Bull'un gelişim kaydettiğini ancak Mercedes'in cok hızlı olduğunu soyledi. Max Verstappen ilk seansta Mercedes ve Ferrari pilotlarını gerisinde beşinci en iyi dereceyi yaparken, ikinci seansta tempo yukseltti ve ucuncu oldu. Seans sonrası konuşan Verstappen, ikinci seansta kaydettikleri gelişimden memnun olduklarını fakat Mercedes'in cok hızlı olduğunu soyledi. "Yarın hicbir şey yapamayacağız, sadece otelde kalacağız. Pazar gunu neler yapabileceğimizi goreceğiz. İlk seansın başlangıcı o kadar da kolay değildi, ancak ikinci seansta gelişmeyi başardık. Şimdi geliştirilebilecek şeyleri bulmak icin verilere bakmamız gerekiyor." "Bence birinci seanstan ikinci seansa gecişte pek cok şeyi geliştirdik. İlk başta dengeden memnun değildim ama ikinci seansta durum cok daha iyiydi." "Geliştirebileceğimiz pek cok yer var ve bunlara odaklanacağız. Araştırma yapmak icin bir gunumuz daha var. Bence iyi bir gelişim kaydettik ama Mercedes bu pistte cok hızlı." "HÂl olmak istediğimiz yerde olmadığımıza inanıyorum. Bu yuzden calışmaya devam ediyoruz. Mercedes her zaman olduğu gibi bu pistte hÂl cok guclu ve biz yapmamız gereken şeylere bakıyoruz." Red Bull bu hafta sonu yeni bir yakıta sahip ve bunun hakkındaki goruşu sorulduğunda Verstappen, "İyiydi. İleriye doğru atılmış iyi bir adım gibi gorunuyor." yanıtını verdi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Verstappen: "Mercedes, Suzuka'da cok hızlı"