Toro Rosso suruculeri Daniil Kvyat ve Pierre Gasly, Naoki Yamamoto'nun Japonya Grand Prix'sinin ilk antrenman seansında cok iyi bir iş yaptığını duşunuyorlar. Honda destekli, Super GT ve Super Formula şampiyonu surucu Yamamoto, Gasly'nin yerine Suzuka'daki ilk seansta piste cıktı. Yamamoto, 3.2 saniye geride 17. en hızlı isimdi ancak farklı programa sahip olan Daniil Kvyat'tan sadece 0.1 saniye yavaştı ve toplamda 30 tur atmayı başardı. Motorsport.com'a konuşan Kvyat, Yamamoto'nun performansı sorulduğunda şoyle yanıt verdi: "Bence iyi bir iş yaptı, gercekten cok iyi bir işti. O bir Japon ve burayı biliyor. Garajdan cıkarken sola donmesini soyledim ama oyle yapmadı!" "Lastiklerde farklı programlar uzerinde calışıyorduk, yargılamak zordu ama gorduğum kadarıyla burada yarış aracı surmeyi kesinlikle biliyordu, o cok iyi bir adam." Ote yandan 2017'de Super Formula'da Yamamoto ile takım arkadaşı olan Gasly ise, "Bana cok yardım etti. Ne kadar iyi olduğunu ve Formula 1 aracını ne kadar test etmek istediğini biliyorum. Seanstan sonra ona zevk alıp almadığını sordum ve bana 'Guc inanılmaz' dedi. Asıl konu cok eğlenmiş olması ve iyi bir iş yaptı. Hemen hemen istediğimiz her şeyi yaptık." dedi. Yamamoto ise, "Takımın etkilendiğini duşunuyorum ancak elbette daha iyisini isterdim. Cunku ben bir yarış pilotuyum ve bu pozisyon tatmin edici değil. En onemlisi takım icin harika bilgiler verdim. Bu hafta sonu takım icin, ozellikle de bana aracını veren Pierre icin en iyisini diliyorum. Bunun icin ona minnettarım." dedi. Yamamoto, 17. olmasının ardından heyecanlı olmasa da Kvyat'a kıyasla performansının olumlu olduğunu soyledi. Ayrıca araclarla ilgili şoyle konuştu: "Seansın başında guc inanılmazdı. Buna cok şaşırdım. Hic bu kadar buyuk bir guc hissetmemiştim. Gaz pedalının mesafesi daha uzun. Seans başında alışık değildim ama sonunda alıştım. Super Formula 600 beygirken, Formula 1 900-1000 beygir." "İkinci nokta arac ağırlığıydı. Super Formula aracları 600 kg ama F1 aracları 100 kg daha ağır. Bu, aracın dengesini ve hissiyatını cok fazla etkiliyor." "Pirelli lastiklerinde iyi bir calışma aralığı bulmak da zor. Pirelli lastiğini hic surmemiştim ama takım cok yardım etti." "Arac hakkında cok şey oğrendim. Duşuk hızlı virajlar zordu. Takıma mumkun olduğunca iyi bilgiler verdim. Bu benim kendi ulkemde yapılan bir yarış ve sadece cuma antrenmanı bile olsa Suzuka'ya gelmek cok keyifli. Şaşırdım. Herkese, Honda'ya, Toro Rosso'ya ve tum taraftarlarıma teşekkurler." İnternet Haber