Pierre Gasly, Toro Rosso'nun ne kadar hızlı olduğunu yorumlamanın zor olduğunu kabul etti. Pierre Gasly, ilk antrenman seansında yerini Naoki Yamamoto'ya bırakırken, ikinci seansta direksiyona gecti ve dokuzuncu olarak iyi bir iş yaptı. Seans sonrası konuşan Gasly, henuz ne kadar hızlı olduklarını anlamanın zor olduğunu kabul etti. Fransız surucu, "Oğleden sonra cok calışmak zorunda kaldım. Ancak bu planlar onceden yapılmıştı, İlk seansta yapacak cok işim yoktu. Tabii ki ilk seansı kacırmak cok iyi değil. Bu yuzden ikinci seansta yapacak daha cok şeyim vardı." "Piste her cıkışımda gerekli testleri yapmak icin cok fazla tur atmak zorunda kaldım, cunku cumartesi gunu piste cıkamıyoruz. Yani program oldukca yoğundu." "Aracı zorladık, her şeyi aractan cıkarmaya calıştık, sıralama turları iptal olabilir diye iyi bir zaman turu cıkardım. Bir tayfun yaklaşıyorken bir şeyi tahmin etmek zor." "Şu ana kadar hangi hızda olduğumuz belli değil. Tabii ki, ilk ondan başlayabilirsek harika olur. Ama aynı zamanda aracın dengesinden pek memnun değiliz, henuz en uygun ayarları yapamadık, bu yuzden suruş yapmak kolay değildi. Onceki birkac yarışta durum daha iyiydi. Bu nedenle Pazar gunune hazırlanmak icin hÂl cok calışmamız gerekiyor." "Daniil ile birlikte pek cok farklı test ve kontrol yaptık, iyi bilgiler topladık ve hepsini analiz edeceğiz. Durum mukemmel değil ve normalden biraz daha fazla risk almak zorunda kalacağız." dedi. GUNLUK GAZETELER