Schumacher'in biyografisi yayınlıyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Schumacher'in biyografisi yayınlıyor
-
17-10-2019, 08:58:25Formula 1 kariyerine daha bir ay once veda eden Michael Schumacher'in resmi biyografisi bu hafta yayınlıyor. Alman pilotun en yakın asistanı Sabine Kehm tarafından hazırlanan 130 sayfalık kitap "Schumacher" ismini taşıyor. Schumacher'in biyografisinin kaleme alındığı Almanca kitap onumuzdeki Cuma gunu satışa sunulacak. Kitabın onsozunde Schumacher'in, "Bu, Formula 1 kariyerimi kronolojik acıdan değil, duygusal olarak değerlendiren bir kitaptır" cumlesi yer alıyor. Schumacher kitabın yayınlanmasındaki amacı ise, "kariyerimi yakından takip eden insanların, geride bıraktığım cevre hakkında daha iyi bilgi sahip olabilmelerini sağlamak" şeklinde acıklıyor. Kitapta Formula 1'i buyuleyici bir dunya olarak niteleyen Schumacher ayrıca, "Yıllardır benim hayatım oldu. Gecen bu yıllarda (Formula 1'den) buyuk zevk aldım. (F1) bana artık o yoğunluğu yakalayamayacağım duyguları tattırdı. Bana hayatımı zenginleştirecek şeyleri oğretti. Bu yuzden (F1'e) minnetarım" goruşlerine yer veriyor. Kitap icin, "her zaman arkamda duran ve surekli beni destekleyen taraftarlarıma bir teşekkurdur" diyen Schumahcer, Monza'da emekliliğini acıklamadan once kariyerine devam etmesi yonunde cok sayıda mesaj aldığını ve bunun kendisini derinden etkilediğini belirtiyor. Biyografisinde birgun emekli olacağı duşuncesinin kendisi icin cok acık olduğunu belirten Schumacher, bununla birlikte "Hicbir zaman, en iyi ve yenilemez olduğum duşuncesine kapılmadım" ifadesine yer veriyor. Schumacher kitapta ayrıca, emekli olmasının uzerinde ne gibi etkiler oluşturacağını bilmediğini ve bu konuda bir korkusu olmadığını ifade ediyor. __________________