Valtteri Bottas, Suzuka hafta sonunda Lewis Hamilton'ın eski şasisiyle yarıştığını soyledi. Valtteri Bottas, Japonya GP hafta sonunda genel olarak Lewis Hamilton'dan daha iyi bir performans sergiledi. Antrenman turlarında İngiliz pilotu geride bırakan Bottas, sıralama turlarında takım arkadaşını mağlup etmeyi başardığı gibi harika bir startla liderliği de aldı. Bottas sonrasında yarışı kazandı ve Azerbaycan'dan sonraki ilk zaferini elde etti. Ancak yarıştan sonra konuşan Bottas, bu hafta sonu yarıştığı şasinin Hamilton'ın eski şasisi olduğunu soyledi. "Bu yarış icin yeni bir şasiye sahiptim. Aslına bakarsanız bu şasi, Lewis'in bu yıl kullandığı eski şasiydi." "Ancak arac en başından itibaren oncesine kıyasla daha iyi hissettirdi." Hamilton'ın eski şasisini almasının normal olup olmadığı sorusuna, "Lewis yeni bir tane aldı ve ben de eskisini aldım. Takım bazen değiştiriyor. Ama en azından kotu hissetirmediğini soyleyebilirim." yanıtını verdi. Ote yandan Hamilton, Meksika'da zafer beklemiyor. "Meksika bizim icin sezonun en kotu pisti. Ferrari'yi uzun duzluklerde yenmenin cok zor olacağını duşunuyorum." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Bottas, Japonya'da Hamilton'ın eski şasisiyle yarışmış