McLaren takım patronu Andreas Seidl, 2020 aracında radikal değişiklikler olmasa bile on bolume yaklaşabilmek icin aracın temel ozelliklerinde değişiklikler yapacaklarını soyledi. McLaren bu yıl onemli bir adım atmayı başardı ve bu yıl şimdiye kadar yapılan yarışlarda onemli sonuclar elde etti. İngiliz ekip bu yıl sadece Melbourne, Cin, Kanada ve Belcika'dan puansız ayrılırken, pek cok yarışta orta grubun onunde yer almayı başardı. Seidl, takımın her yarışa yeni guncellemeler getirdiğini soylerken, aynı zamanda buyuk oranda 2020'ye odaklandıklarını dile getirdi. Yarış sonrası konuşan Seidl, "Takım yavaş yavaş ilerliyor. Arac uzerinde calışıyoruz ve davranışlarını daha iyi anlıyoruz. Takım surekli, bu hafta sonu da dahil olmak uzere kucuk guncellemeler getiriyor." "Gelecek yarışa ve sonrasına bile yeni guncellemeler hazırlıyoruz. Ancak takımın coğu yeni arac uzerinde calışıyor. "Gelecek yılki araca dair geliştirdiğimiz şeyleri bu sezon test edeceğimizi soyleyemem. Yani gelecek sezon icin planladığımız şeyler arasında, bu yıl test edebileceğimiz hicbir şey yok." "Elbette bu arac icin yeni parcalar getiriyoruz ve gelecek yıl kurallar değişmeyecek. Tum bunları gelecek yıl kullanmaya devam edebiliriz. Ancak, gelecek yıl icin geliştirdiğimiz şeyler arasında bu sezon test edecek bir şeyimiz yok." 2020 aracında Radikal bir değişiklik mi planladıkları sorusuna Seidl, "Radikal değişikliklerden bahsetmiyorum. Tabii ki en iyi takımların gerisindeysek ve boylesine tutarlı kurallar varsa, buyuk bir adım atmak icin aracınızın bazı temel yonlerini değiştirmeniz gerekiyor." "Mevcut konumumuz goz onune alındığında, bu bir risk değil, bu bir şans. Hedefimiz acık: bir sonraki adımı atmak istiyoruz. Bunun icin de gerekli değişiklikleri yapıyoruz." "Takım icerisinde cok olumlu bir atmosfer var. Tabii ki yuksek sonuclar almak bu atmosfere yardımcı oluyor. Aynı başarıları elde etmeli ve bunun icin 2020'de bir sonraki adımı atmamız gerekiyor." yanıtını anıtını verdi. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- McLaren, 2020 aracında "temel" değişiklikler planlıyor