Haas surucusu Kevin Magnussen, sıralama turlarında yaptığı “utanc verici” kazada herkese, “ne yapılmaması gerektiğini gosterdiğini” soyledi. Magnussen, pazar sabahı gercekleştirilen sıralama turlarının başlarında, son virajda aracının arka tarafının kontrolunu kaybetmiş ve bariyerlere carparak kaza yapmıştı. Haas, yeni bir vites kutusu takıp yarışa kadar aracı tamir etmeyi başarmıştı. Ancak Danimarkalı surucu yarışı 17. sırada tamamlayabildi. Sıralama turlarındaki guclu ruzgarların kazada bir etki yaratıp yaratmadığı sorulduğunda Magnussen, “Evet, gaz pedalına tamamen bastığımda aniden patinajda kaldım ve spin attım. Şanssızdı ve oldukca utanc vericiydi. Ancak boyle şeyler olabiliyor.” “Bu, yarışta da bir sorundu ancak en azından ne olabileceğini biliyordunuz.” “Kaza, sıralama turlarındaki ilk turumda gercekleşti ve orada bu kadar şiddetli bir ruzgar olmasını beklemiyordum. Herkese, ne yapılmaması gerektiğini gosterdim.” “Yarışta ise 19. sıradan 11. sıraya kadar yukselmemden oldukca mutlu oldum. Ancak pit stopları ve stratejimizi calıştıramadık.” “Lastikler ve hız anlamında berbat değildik, gectiğimiz yarışlarda oyleydik.” “Eğer her şeyi bir araya getirebilseydik, asıl başlamam gereken yerden başlasaydık ve daha iyi pit ve stratejiyle cok daha iyi bir pozisyonda olabilirdik ve puan alabilirdik.” “Yani bu sinir bozucu.” şeklinde konuştu. İnternet Haber