Kevin Magnussen, 2021‘de daha buyuk bir takıma gecmek istediğini soyledi. Danimarkalı pilot gelecek yıl Haas'ta kalacak, ancak BT gazetesine verdiği demecte, sonsuza dek sadece orta grupta kalmaktan memnun olmayacağını dile getirdi. 27 yaşına giren Magnussen, “Ust duzey bir takımda yarışmayı hak eden suruculerden birisi olduğumu hissediyorum.” “Ama hissettiğim şeyin o kadar da onemi yok. Gercekten yapabileceğim tek şey sonuclar elde etmek ve sonrasında etrafımdaki insanların bazı kapılar acabileceğine inanmak.” “Henuz 27 yaşındayım, bu yuzden doğru yaş ve deneyimde olduğumu duşunuyorum.” “2021'de mumkun olan en iyi koltukta olmak istiyorum. Cok acık ve rahatım. Yine de bu, şu an icin duşunduğum bir şey değil. "Ama sonunda duşunmem gerekiyor.” dedi. Magnussen'den kotu bir une sahip olsa da insanların kendisine saygı gosterdiğini duşunuyor. “Bu bilincli bir strateji değildi. Saygı duymakla ilgili bir şeydi.” “Kurallara pistteki beyaz cizgilere baktığım gibi bakıyorum. O cizgilere ne kadar yaklaşırsanız, o kadar hızlı surersinin. Beyaz cizgilerden uzak kalmaya gerek yok. “Benim hakkımda yazılanları ya da soylenenleri dinlememeye calışıyorum.” GUNLUK GAZETELER