Red Bull takım patronu Christian Horner, Japonya Grand Prix’sinde Alex Albon’ın ceza almamasından memnun kalan Lando Norris’e saygı duyduğunu soyledi. Albon, kotu bir start aldıktan sonra McLaren’ların gerisine duşmuş ve daha sonra agresif bir atakla son şikanda Norris’i geride bırakmıştı. İkili temas yaşamış ve Norris bunun sonucunda pist dışına taşmıştı. Yarıştan sonra konuşan Norris, Albon’ın kendisini “pist dışına cıkmaya zorladığını”, ancak bunun sert bir mucadele olduğunu ve kimseye kin duymadığını soylemişti. Motorsport.com’a konuşan Horner ise, “Bunun sert ama adil olduğunu duşunuyorum. Lastik teması oldu ancak Alex tamamen icerdeydi.” “İyiydi, sertti. Hakemlerin doğru kararı vermesi guzeldi.” dedi. Norris’in Albon’un ceza almamasından memnun kaldığı yorumları sorulduğunda ise Horner, “O da mı oyle duşunuyor? Ona saygı duyuyorum.” “Ne zaman temas yaşamak kacınılmaz olursa, sonunda zarar goren bir taraf olur. Bunun iyi, adil, sert yarış olduğunu ve F1’in bununla ilgili olduğunu duşunuyorum.” “Albon’ın dordunculuğu ise hafta sonunun olumlu tarafıydı. Sanırım spora dondukten sonra Honda’nın buradaki en iyi sonucuydu. Kotu bir starttan sonra cok iyi surdu ve iyi iş yaptı.” “Alex 4. sıraya geldikten sonra yarış boyunca tek başınaydı. Ferrari ve Mercedes’in ozellikle yarışta cok guclu olduğunu gorduk.” “Yapacak cok işimiz var ancak nerede calışmamız gerektiğini biliyoruz ve gelecek olan bazı olumlu şeyler var.” “Hafta sonundan cıkarabileceğimiz cokca olumlu şey var.” ifadelerini kullandı. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Horner, yorumlarından oturu Norris’e saygı duyuyor