Lewis Hamilton, Ferrari pilotları Sebastian Vettel ve Charles Leclerc orneğine rağmen Valtteri Bottas'la aralarında buyuk bir saygı olduğunu soyledi. Mercedes pilotu Hamilton, Vettel'in takım arkadaşı Leclerc'in gecmesine izin vermeyi reddettiği Sochi’deki yarışı kazanmıştı. Hamilton, kendisinin ve takım arkadaşı Valtteri Bottas'ın birbirlerine her zaman saygı duyduğunu soyledi. Hamilton, “Birlikte calıştığımızı soyleyebilirim. bu tamamen saygı duymakla ilgili bir şey.” “Senaryolardan acık şekilde bahsediyoruz. Valtteri şimdiye kadar tum bu senaryolarda daima saygılı davrandı ve bence ikimizin de bu şekilde hareket etmesi hayati onem taşıyor.” dedi. Hamilton, Sochi'den sonra kendisini neredeyse Japonya'da altıncı suruculer şampiyonluğunu matematiksel olarak kazanabileceği bir konuma getirdi. Ne duşunduğu sorusuna İngiliz pilot, “Bunu her sezon soyluyorum ama gercekten şampiyonluk hakkında pek fazla duşunmemeye calışıyorum. Tek bir yarışı duşunuyorum, her yarışa tek tek bakıyorum, her defasında bir adım gibi. Hataya duşmek istemiyoruz.” yanıtını verdi. internethaber
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: “Bottas’la aramızda saygı var”