Lewis Hamilton, mevcut surucu kadroları arasında en iyisine Mercedes'in sahip olduğunu soyledi. Mercedes, 2016'da Nico Rosberg'in emekli olmasından bu yana Lewis Hamilton ve Valtteri Bottas'la yarışıyor. Hamilton bu surecte iki şampiyonluk kazandı ve 2019'da ucuncu şampiyonluğuna doğru gidiyor. Diğer tarafta Valtteri Bottas hic şampiyonluk yaşayamadı ancak bu yıl temposunu yukseltmeyi başardı. Mercedes surucusu Hamilton, Almanya'nın Bild am Sonntag gazetesine verdiği demecte Bottas'la birlikte F1'in mevcut en iyi kadrosunu oluşturduklarını soyledi Hamilton, "Kesinlikle oyle. Mevcut kadrolar arasında en iyisi. Formula 1'de bundan daha iyi bir denge goremiyorum." dedi. "Ferrari'nin icerisinden değilim ve o yuzden durumlarını bilmiyorum, ama dışarıdan bakıldığında cok ilginc bir dinamiğe sahipler." "Charles şimdi 1 numara olacak gibi gorunuyor. Bu bir takım icin iyi bir şey mi? Hic zannetmiyorum. Ama her zaman bu felsefeye sahip oldular." "Bizim, kendimiz icin iyi calışan farklı bir yaklaşımımız var." dedi. Hamilton, Bottas'ı her zaman yenmek istediğini, ama onun da kendisini yenmeye calıştığını dile getirdi. “Takım arkadaşınızla ve tabii ki Valtteri'yle de durum aynı. O beni yenmek istiyor, ben de onu yenmek istiyorum. “Ama Valtteri ile aramda gercekten olgunluk var. Gencken buna sahip değildim. Bu, Valtteri ve benim aramda işe yarıyor." “Ayrıca her yıl daha da hızlanıyor, bu yuzden onunde kalmak icin şapkadan yeni tavşanlar cıkarmak zorunda kalıyorum.” Mercedes, kalan yarışlarda iki pilotuna da eşit fırsat verecek. "Valtteri 64 puan geride. Yani bu sadece 2.5 galibiyet demek. Onlara eşit fırsatlar vereceğiz. Şampiyonluk pist ustunde belli olacak." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: "En iyi surucu kadrosu Mercedes'in"