Daniel Ricciardo sozleşmesinde ust duzey bir takımdan teklif alması halinde oraya gecebileceği gibi bir madde olmadığını soyledi. Daniel Ricciardo’nun ismi 2020 icin Ferrari ile anılıyor. Sebastian Vettel ve Charles Leclerc, İtalyan takımda birbirleriyle sorun yaşamaya başladılar ve bunun uzerine Ricciardo, Maranello merkezli ekibin yeni bir surucu araması halinde birinci aday olarak on plana cıktı. Ancak 2021’e kadar anlaşması bulunuyor ve iddialara gore sozleşmesinde ust duzey takımlarım birinden teklif alması halinde ayrılabileceği yonunde bir madde yer alıyor. Bununla birlikte Ricciardo, bunun doğru olmadığını soyledi. “Bu soylentiler doğru değil. Renault ile kesinlikle acık ve sabit bir sozleşmem var.” “Performans seviyeleri olandan daha kotu olsa bile, yine de burada kalıyorum.” “En iyi takımlardan birisi yarın bana bir sozleşme teklif etse dahi bunu kabul edemem cunku Renault'ya bağlıyım." Bundan sonraki bir diğer soru, Ricciardo'nun kendisini iki yıl boyunca orta grup takımına bağlayan bir sozleşme imzaladığı icin pişmanlık duyup duymadığı oldu. “Bir yıllık sozleşmeleri sevmiyorum. Bir takımı tanımak ve gercekten uyum sağlamak zaman alıyor. Bu yuzden sozleşme en az iki yıl olmalı. Yeni bir takıma gecerken uc yıl muhtemelen cok uzun.” “Ama eğer Renault ile iyi bir ilişkim varsa, onlar ile olan kontratımı uzatmanın bir sorun olacağını duşunmuyorum." GUNLUK GAZETELER