Briatore: 'Renault en hızlı araca sahip'
Spor Haberleri0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Briatore: 'Renault en hızlı araca sahip'
-
17-10-2019, 08:43:24Renault takım patronu Flavio Briatore, sezonun son iki yarışı oncesinde Fransız ekibin en hızlı araclara sahip olduğunu soyledi. Briatore, Fernando Alonso'nun Cin Grand Prix'sini kaybetmiş olmasına rağmen, daha hızlı bir araca sahip oldukları icin takımının Japonya'da favori olduğunu ileri surdu. Gazzetta dello Sport'a demec veren Briatore, "Şansımız yuksek. Cunku şu an en hızlı araca sahip olduğumuza inanıyoruz" dedi. Cin Grand Prix'sinde ustun olan tarafından Renault olduğun belirten Briatore, "Alonso'nun lastiklerindeki problem tahmin ettiğimizden daha buyuktu. Bu bizi oldurdu" diye konuştu. Japonya'daki yarışta hava koşullarının nasıl olmasını istediği yonundeki bir soruya Briatore, "Değişik şartlarda ne kadar hızlı olabileceğimizi gosterdik. Dolayısıyla hava nasıl olursa olsun, bunu kabul ederiz" dedi. Alonso'nun, Renault'da bazı kimselerin kendisinin kazanmasından memnun olmadığı ve gelecek sezon McLaren'a bir numaralı pilot olarak gitmesini istemedikleri yonundeki iddiaları ise yalanladı. Briatore, "Bu cok sacma. Fakat, oyle bir yarışı kaybettikten sonra onun acısını anlayabiliyorum. Ben hala her iki klasmanda da şampiyon olabileceğimize inanıyorum. Yani, Alonso kazanırsa tabii ki bu bizim markalar klasmanında da kazanmamızı kolaylaştırır" dedi. __________________