Alıntı:
15 Nisan'da Antalya'nın ev sahipliği yapacağı 10 bin metre Avrupa Kupası'nda madalya mucadelesi verecek olan Abeylegesse, rekor denemesi de gercekleştirecek. Turkiye'nin ilk kez ev sahipliği yapacağı organizasyonda ilk olarak birinciliği hedeflediklerini belirten milli sporcunun antrenoru Ertan Hatipoğlu, "Balkan Rekoru ile birlikte rakiplerin guclu olması halinde Avrupa rekoru da kacınılmaz olur" dedi. Binnaz Uslu ve Turkan Erişmiş de yer aldığı Ay-Yıldızlı ekibimiz, Avrupalı 27 rakibini arkasında tutmaya calışacak. Erkeklerde ise milli takımı Adil Ceylan temsil edecek. Gecen yıl ilk kez 30 dakikanın altında koşan Ceylan, barajı gecememesine rağmen Avrupa kupalarına katılan ulkelerin tek kişilik kontenjan hakkından yararlanıyor. Ote yandan, Halil Akkaş'ın son donemde cok fazla yarışa katılması nedeniyle kupada mucadele etmeyeceği bildirildi. Kaynak: Fanatik
inşallah rekor denemesi başarılı olur ulkemizde her ne kadar Sureyya-Elvan karşılaştırlması yapılıyorsada ikisininde yeri ayrı Sureyya'ya ne kadar guveniyorsam, Elvan'a da o kadar guveniyorum ayrıca bu organizasyonda Binnaz Uslu'dan cok şey bekliyorum, inşallah beni şaşırtmaz... __________________