S4:Bu sezona gelelim..10.000$'lık turnuvaları oynayarak gozle gorulur bir gelişme kaydediyorsun. Bunun oyununa yansıdığını sen de hissediyor musun? Ozellikle Chennai'de cok onemli 2 galibiyet aldın ve bunlar ozguveninde de cok onemli etki yapmıştır herhalde? Kesinlikle oyunuma cok yansıdığını hissediyorum. Chennai'de kazanmış olduğum 2 onemli galibiyet ozguvenimi cok etkiledi. Kendime daha fazla guvenmeye ve bu işi gercekten yapabileceğime inanmaya başladım. Gercekten cok onemliydi. S5:Kısa sure icinde ardarda bir cok onemli turnuva var. Fed Cup, Antalya'daki 3 ITF turnuvası ve tabiki İstanbul Cup. Ozellikle İstanbul Cup sizin icin cok onemli bir fırsat. 1 haftada 1 yıllık yol kat edebilir tenisimiz. Programın nasıl ve bu sure icinde kendine koyduğun hedefler neler? Fed Cup'ta cok guzel galibiyetler alacağımıza inanıyorum. Hazırlıklarımız suruyor. Antalya'daki 3 tane ITF turnuvası ise kendi evimizde olduğu icin buyuk avantaj. Umarım değerlendiririz bu avantajı. İstanbul Cup'da da katılan oyuncularımızın başarılı olacağını umuyorum ve inanıyorum. Bu arada sitenizden aldığım son habere gore İstanbul Cup'a Davenport geliyormuş. Cok sevindim. Turkiye'de boyle onemli isimlerin bulunması cok gurur verici. http://www.tenisturkiye.com/oyuncula...y_roportaj.php __________________