Olaya bak ya...Brezilyalı basketci hamile hamile 7 ay oynamış
Spor Haberleri0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Olaya bak ya...Brezilyalı basketci hamile hamile 7 ay oynamış
-
17-10-2019, 08:41:37Brezilyalı basketci hamile hamile 7 ay oynadı SAO PAULO (A.A) Brezilya'nın Folha gazetesi, bir Brezilyalı bayan basketbolcunun, hamile olduğunun farkına varmadan 7 ay boyunca idman yapıp, maclara cıktığını ve erken doğum yaptığını ileri surdu. Brezilya'nın Folha gazetesi, bir Brezilyalı bayan basketbolcunun, hamile olduğunun farkına varmadan 7 ay boyunca idman yapıp, maclara cıktığını ve erken doğum yaptığını ileri surdu. Sao Paulo'da yayımlanan Folha gazetesinin haberine gore, Silvia Cristina Gustavo Rocha, gecen Mayıs'ta Portekiz'de forma giydiği Barreiro takımından ayrılmasından sonra ulkesine dondu. Brezilya Bayan Milli Takımı ile gecen ay Copa America'ya katılan ve bu ay Sao Caetano takımıyla Sao Paulo'da duzenlenen bir turnuvada şampiyonluğa ulaşan Rocha, 17 Ekim'de karnı ağrıdığı icin doktora gitti. Habere gore, doktorların 7 aylık hamile olduğunu belirlediği Rocha, 20 Ekim'de Luis Ferdinand adı verilen bir erkek cocuk dunyaya getirdi. Genc anne, Folha'ya yaptığı acıklamada, “Hamile olduğum hic aklıma gelmedi. Hic bulantım olmadı. Sadece biraz kilo almıştım” dedi. Sao Caetona takımının antrenoru Norberto da Silva da, “Bana biraz ağır gorunuyordu ve tam formda değildi. Ama hamile olabileceği aklıma gelmezdi” diye konuştu. kaynak : hurriyet __________________