Unlu bilardocu Caudron, İzmir'de: 'Turk bilardocuları cok başarılı buluyorum'
Spor Haberleri0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Unlu bilardocu Caudron, İzmir'de: 'Turk bilardocuları cok başarılı buluyorum'
-
17-10-2019, 08:38:55Unlu bilardocu Caudron, İzmir'de: 'Turk bilardocuları cok başarılı buluyorum' Kariyerinde 2 dunya ve 2 Avrupa şampiyonluğu bulunan Belcikalı unlu bilardocu Frederic Caudron, adına duzenlenen ozel bir turnuvaya katılmak icin İzmir'e geldi. Caudron, "İstanbul'da ve Antalya'da bircok turnuvaya katıldım. Turk bilardocularını cok iyi ve başarılı buluyorum" dedi. İzmir Bilardo Spor Kulubu'nun kendi adınına organize ettiği turnuvada boy gosteren Belcikalı sporcu Frederic Caudron, Demiroren Haber Ajansı'na (DHA) ozel acıklamalarda bulundu. İzmir'e geldiği icin cok mutlu olduğunu dile getiren 51 yaşındaki Caudron, "Kendimi ozel hissediyorum. Turnuva cok iyi geciyor. Burada cok fazla iyi oyuncu var. Onlarla tanışıyor, arkadaş edinme fırsatı buluyorum. Bu turnuvalar cok ozel. Atmosferi ve stresi cok farklı. Kendimi adeta evimde hissediyorum" ifadelerini kullandı. Bilardonun hem fiziksel hem de zihinsel bir spor dalı olduğunu anlatan Frederic Caudron, "Bu sporu yaparken fiziğinizi ve zihninizi aynı anda kullanıyorsunuz. İkisinin bir arada yapıldığı nadir bir spor. Bilardo yuksek konsantrasyon, bilgi ve beceri istiyor. Turkiye'de cok iyi oyuncular var. Semih Saygıner, Murat Naci Coklu, Tayfun Taşdemir, Lutfi Cenet, Birol Uymaz, Savaş Bulut gibi oyuncularla 30 senedir birlikte oynuyorum. İstanbul'da ve Antalya'da bircok turnuvaya katıldım. Turk bilardocularını cok iyi ve başarılı buluyorum. İzmir'e ikinci gelişim oldu. En son 1994 senesinde, yaklaşık 25 yıl once gelmiştim. Yeniden burada olmaktan dolayı cok mutluyum" diye konuştu. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________