Kocaeli Buyukşehir Belediye Kağıtspor geleneksel okculuk sporcusu Meryem Bengisu Kaytaz, 7. Fetih Kupası’na altın madalya hedefiyle hazırlanıyor. Kocaeli Buyukşehir Belediye Kağıtspor, geleneksel spor dallarına yaptığı yatırımlarının karşılığını alıyor. Geleneksel okculuk branşında da başarılı sporcular eğitmek icin yola cıkan mavi beyazlı kulup, emeklerinin karşılığını almaya başladı. 2 yıldır Kağıtspor Kulubu’nde okculuk yapan Meryem Bengisu Kaytaz da bu orneklerden biri. Gecen yıl yapılan 6. Fetih Kupası’nda bronz madalya kazanan Kaytaz’ın bu seneki hedefi altın madalya. 2 yıldır Kağıtspor Kulubu’nde okculuk yapan Meryem Bengisu Kaytaz, “Okculuk sayesinde sosyalleştim ve kendimi geliştirme fırsatı buldum. Kağıtspor gibi buyuk bir ailede olmaktan dolayı gercekten cok mutluyum. Ailem bu yolda en buyuk destekcim oldu. Okculukta gelişmem ve odul kazanmam da bana buyuk katkıyı sağlayan Buyukşehir Kağıtspor Kulubume ve Beyza Nur antrenorume cok teşekkur ederim” dedi. Gecen yıl yapılan 6. Fetih Kupası’nda bronz madalya kazanan Kaytaz, “Karma minikler kategorisinde yarışıyordum, bu sene ‘’Genc Bayanlar’’ kategorisinde mucadele edeceğim. 5 Mayıs tarihinde gercekleştirilen 7. Fetih Kupası Bolge elemelerine İstanbul’da katıldım. Hocamın desteği sayesinde elemeleri başarı ile gectim. Elemelerde eksiklerimiz vardı, eksiklerimiz uzerinde daha da calışarak bu sene 7. Fetih Kupası’nda altın madalyayı ilimize getirmek istiyorum” diye konuştu. İHA __________________