Arnaud Demare: Galibiyet, hepimize derin bir nefes aldırdı
Spor Haberleri0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Arnaud Demare: Galibiyet, hepimize derin bir nefes aldırdı
-
17-10-2019, 08:35:25Giro'nun 10. etabını kazanan Arnaud Démare (Groupama - FDJ) galibiyetin kendisine ve takıma moral verdiğini soyledi. 102. İtalya Bisiklet Turu'nun 10. etabını Groupama - FDJ takımından Arnaud Démare kazandı. Fransız bisikletci, etap sonrası katıldığı basın toplantısında, yarışa ve turun kalanına ilişkin duşuncelerini aktardı. Démare'ın acıklamaları şu şekilde: "Hızlı bir sprint finişi olacağını ve son 20 km'nin oldukca gergin gececeğini tahmin ediyordum. Bi kazaya karışmamak icin, takım arkadaşlarımdan beni ilk 10-15'in icinde tutmalarını istedim. Bugun harikaydılar. Ramon [Sinkeldam] cok gucluydu, Jacopo [Guarnieri] ise istisnai bir bisikletci olduğunu gosterdi. Bugunku gibi duz, fren yapmayı gerektirmeyen son surat sprintler bana cok uygun. Takımım ve ben, turun ilk etaplarında da bir galibiyet almak istedik. Hep potanın icinde yer aldım ancak kazanamadım. Bugunku galibiyet hepimize derin bir nefes aldırdı. Bundan sonraki hedefim Verona'ya ulaşabilmek. Eğer bacaklarım dağları aşabilirse, sonuna kadar gidebilirim." İnternethaber __________________