Valerio Conti: İlk 10'da bitirmek cok onemli
Spor Haberleri0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Valerio Conti: İlk 10'da bitirmek cok onemli
-
17-10-2019, 08:34:48Giro'da 6 gundur Pembe Mayo'yu taşıyan Valerio Conti, turu ilk 10 icinde bitirirse cok onemli bir sonuc elde edeceğini soyledi. 102. İtalya Bisiklet Turu'nda (Giro d'Italia) 11 etap geride kalırken, UAE Team Emirates takımı bisikletcisi Valerio Conti, aralıksız 6 gundur Pembe Mayo'yu sırtında taşıyor. İtalyan sporcu, son etabın ardından katıldığı basın toplantısında yarışın geri kalanına ilişkin duşuncelerini paylaştı. Daha once bu tarz buyuk yarışlarda hic genel klasman icin mucadele etmediğini belirten Conti, turu ilk 10 icinde bitirirse cok onemli bir iş başaracağını ifade etti. Conti'nin acıklamalarının tamamı şu şekilde: "Kış doneminde yeni sezona hazırlanırken, kendime 1 haftalık yarışları hedef olarak koymuştum. Vuelta San Juan ve Tour of Turkey'de de iyi işler yaptım. Ancak Giro'nun 3 haftası benim icin tam bir muamma. Hayatımda hic Grand Tour'larda genel klasman icin yarışmadım. Burayı ilk 10 icinde tamamlamak benim icin cok onemli bir başarı oldu ama oncelikle yarınki etapta Pembe Mayo'yu korumam gerek." İnternethaber __________________