İtalya Turu'nun 12. etabını kazanan Cesare Benedetti, 1999 yılından beri bu anın hayalini kurduğunu soyledi. İtalya Bisiklet Turu'nun 12. etabını, BORA - hansgrohe takımı adına yarışan Cesare Benedetti kazandı. Aynı zamanda kariyerindeki ilk pro yarış galibiyetini elde eden 31 yaşındaki bisikletci, 20 yıldır bu anın hayalini kurduğunu soyledi. Yarış sonrası basın toplantısında konuşan İtalyan sporcu, duygularını şu sozlerle ifade etti; "Cok mutluyum. Benim gibi bir bisikletci icin fazlasıyla duygusal bir an. 1999 yılında, o yılki Giro'nun etaplarından birinin başladığı bir koyde bulunmuştum. Bugun aldığım galibiyet, ta o gunden bu yana beklediğim bir şeydi. O gunden sonra profesyonel bir bisikletci olmaya karar verdim. Bugun son tırmanışı gectiğimde, onumdeki uclunun birbirini izlemesinin normal olduğunu duşundum. En son viraji dondukten sonra, ruzgara rağmen biraz erken one cıktım ancak bacaklarım hala isteklerime yanıt veriyordu. Galibiyeti cizgiyi gecmeden kutlamadım cunku u17 kategorisindeyken galibiyete cok erken inanıp rehavete kapılmamayı oğrenmiştim." Gazeteler __________________