Dario Cataldo: Mattia'nın neler yapabileceğini biliyordum
Spor Haberleri0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Dario Cataldo: Mattia'nın neler yapabileceğini biliyordum
-
17-10-2019, 08:33:43İtalya Bisiklet Turu'nun 15. etabını kazanan Dario Cataldo, finalde başbaşa kaldığı Mattia Cattaneo'y iyi tanıdığını bu sayede etabı kazandığını soyledi. 102. İtalya Bisiklet Turu'nda 15. etabı, Astana takımından Dario Cataldo kazandı. İtalyan bisikletci, 218 km boyunca kactıktan sonra zafere nasıl ulaştığını, yarış sonrası duzenlenen basın toplantısında anlattı. Cataldo, yarış boyunca tum etkenlerin farkında olduğunu ve bu sayede zafere ulaştığını, şu sozlerle anlattı; "Civiglio tırmanışında, grupla aramızdaki mesafeyi ve zirvede ne kadar zaman kaybedebileceğimizi biliyordum. Spn inişin dibinde endişen arttı cunku yalnızca 30 saniyemiz vardı ve Mattia artık benimle birlikte calışmayacaktı. Son 1.5km'de nefesimi tutmayı başardım biraz enerji olsun tasarrufu yapabildim, sonrasında iyi bir sprint cıkaracağımı duşunuyordum. Yeteneklerimi ve rakibimin neler yapabileceğini biliyordum. Onden surdum. Sprinte neyim var neyim yok ortaya koydum ve tam gaz pedalladım." İnternethaber __________________