Turkiye badmintonda 5 kategoride şampiyon
Spor Haberleri0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Turkiye badmintonda 5 kategoride şampiyon
-
17-10-2019, 08:31:07Turkiye Badminton Federasyonu'nun ev sahipliği yaptığı ve 4 ulkeden 200 sporcunun madalya mucadelesi verdiği turnuvada, 17 Yaş Altı Badminton Milli Takımı 5 altın, 2 gumuş ve 9 bronz olmak uzere toplamda 16 madalyanın sahibi oldu. Derece yapan sporculara odullerini Badminton Federasyonu Başkanı Murat Ozmekik ve genel sekreter Hayati Kısacık takdim etti. Başkan Murat Ozmekik odul toreninde yaptığı konuşmada, "Milli badmintoncular kazandıkları madalyalar ile 31 Ağustos-7 Eylul 2019 tarihleri arasında Polonya'da duzenlenecek olan Badminton Gencler Avrupa Şampiyonası oncesi moral ve guven kazandılar. Millilerimiz ile şimdiki hedefimiz Avrupa şampiyonası olacak. Başarılarının devamını Avrupa şampiyonasında da diliyorum. Bize bayrağımızı ve ulkemizi temsil etme imkÂnı sağlayan Genclik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na badminton camiası adına teşekkurlerimi sunuyorum" dedi. Turnuvada 5 kategoride yarışan ve 20 madalyanın 16'sını kazanan milli takımın aldığı sonuclar şu şekilde: Karışık Ciftler: 1'inci Taha Emirhan Budak-Yasemen Bektaş, 3'uncu Abdulsamet Ozdemir-Cansu Ercetin, 3'uncu Orcun Ozturk-Ayca Ozgur Cift Erkekler: 1'inci Hasan Berkay Gunbaz-Nurullah Sarac, 2'nci Anıl Ulac At-Mirac Kantar, 3'uncu Kerem Cınar-Kerem Ahmet Ozder, 3'uncu Taha Emirhan Budak-Abdulsamet Ozdemir Cift Bayanlar: 1'inci Yasemen Bektaş-Censu Ercetin, 2'nci Raziyenur Bakir-Seydanur Bicer, 3'uncu Behiye Bodur-Fadime Metin, 3'uncu Zeynep Devrilmez-Ece Kocanalbant Tek Erkekler: 1'inci Nurullah Sarac, 3'uncu Hasan Berkay Gunbaz, 3'uncu Orcun Ozturk Tek Bayanlar: 1'inci Ayşegul Yemişen, 3'uncu Ayca Ozgur Gunluk Gazeteler. __________________