Plajlar şenleniyor Turistik bolgelerde her gecen gun turizme yeni trendler ekleniyor. Antalya'nın Alanya ilcesinde her yıl Mayıs Ayında gercekleştirilen ve dunya ulkelerinden cok sayıda sporcunu ağırlandığı plaj voleybolunda turizmi olu zamanda canlandıran onemli bir spor dalı. Antalya'nın Alanya ilcesi Konaklı Beldesi'nde 10 yıldır dunyanın plaj voleybolunda tanıdığı unlu isimleri ağırlayan Clup Kastalia Tatil Koyu, federasyonun belirlediği standartlarda 16 profesyonel plaj voleybol sahası ile Turkiye'de tek. Son olarak 17 Mayıs'da yapılan Alanya'daki Plaj Voleybolu şampiyonasında Hollanda ve Turkiye bay-bayan takımlarının sponsorluğu ile tum masraflarını ustlenen, diğer ulkelerden gelen sporcularda konaklamasını sağlayan Clup Kastalia'nın bugunlerde misafiri Hollanda Milli takımından 29 yaşındaki Richard De Kogel ile takım arkadaşı 27 yaşındaki Martijn Dieleman. Richard De Kogel; "Her yıl Alanya'ya geliyorum. Bu tatil koyunde sporcu olarak aradığımı her şey var. Kamp yapıyorum dinleniyorum, denizin ve guneşin tadını cıkartıyorum. Turkiye icin Alanya icin plaj voleybolu onemli. Tanıtımda onemi buyuk" diye konuştu. Hollanda Plaj Voleybolu Milli takım sporcularının 1 aylık kamp doneminde her turlu masrafını ustlenen Clup Kastalia'nın Genel Muduru M.Ali Kuyumcu ise "Amacımız turizme katkıda bulunmak ve tanıtımda faydalı olmak. Profesyonel isimler tanıtımda onemli bir faktor. Olu sezonda muşteri problemi olmayacak ve otellere dolacak" diye konuştu. Kaynak DHA __________________