Almanya’nın başkenti Berlin’de 14 Eylul Cumartesi akşamı ringe cıkacak olan boksor Fırat Arslan’ın rakibi değişti. Arslan'ın yeni rakip ise Finlandiya’dan Sami Enbom olarak acıklandı. Konu hakkında bir acıklama yapan dunya şampiyonu boksor Fırat Arslan, bu değişikliğin kendisini fazla etkilemeyeceğini belirterek, "Benim icin rakip fark etmez. Sami Enbom’un ters gardlı olması beni biraz zorlayabilir ancak onun da ustesinden geleceğim. Ben her karşılaşmaya elimden gelen en ust duzey antrenmanlarla hazırlanıyorum. Hicbir rakibi hafife almıyorum. Şu an ekibim yeni rakibimizin analizlerini yapıyor, en kısa zamanda ona uygun olarak tekniklerimizde kucuk değişiklikler yaparak karşılaşmaya en iyi şekilde cıkacağım. Bu macı alarak yeniden dunya şampiyonluk karşılaşmasına cıkmak icin elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu. Alyaz: "Yeni rakip guclu bir isim" Yeni rakip Sami Enbom’un başka bir mac icin hazırlandığını belirten sporcunun basın danışmanı Vedat Alyaz, "Fırat Arslan, gibi bir dunya şampiyonu ile ringe cıkabilmek icin karşılaşmasını iptal ederek bu maca gelmeyi kabul etti. Sami Enbom, bugune kadar 22 mac yapmış ve bunlardan 10’unu nakavtla olmak uzere 18’ini kazanmış olan tehlikeli bir boksor. Ayrıca gecede Turk boksorlerden Burak Şahin, Taycan Yıldırım ve İbrahim Gumuş de yumruk sallayacak. Berlin’deki sporseverlerin salona gelerek sporcularımız desteklemelerini bekliyoruz" dedi. İHA __________________