Gectiğimiz Ocak ayında Turkiye'ye gelen ve Fanatik'e ozel bir roportaj veren Avi Nardia, cok daha buyuk bir organizasyon icin yeniden İstanbul'da! Nardia, kendisine bağlı ulke eğitmenlerine 4 gun suren bir seminer verecek. Ocak ayında ulkemizi ziyaret eden ve Fanatik'e verdiği roportajla buyuk ses getiren Avi Nardia yeniden Turkiye'de... Ulkesine tepki gosterdi, Japonya'ya gitti! Gecmişte Ortadoğu'da bircok sıcak catışmada bulunan, İsrail'in en onemli askeri birimi Yamam'da eğitim veren ancak ozellikle Lubnan katliamını gordukten sonra ulkesine tepki gosterip Japonya'ya giden Avi Nardia'nın birden cok kıtada bulunan ulkelerde temsilcilikleri bulunuyor. Annesi Bursa, babası İstanbul doğumlu... Kokenleri Turkiye olan, annesi Bursa, babası da İstanbul doğumlu olan Avi Nardia'nın bu ozel seminerinde vardı. "Burası da benim topraklarım, onun icin geldim!" 4 gunluk seminerin ilk gununde Fanatik'e değerlendirmelerde bulunan İsrailli dovuş ustası, "Şunu soylemek istiyorum. Annem Bursa, babam İstanbul doğumlu. Bugun burada Meksika'dan Şili'ye, İspanya'da Singapur'a kadar bircok usta bulunuyor. onları buraya davet etmemin sebebi burasını da benim topraklarım olarak gormem. Turkiye de benim ulkem. Belki İsrailliyim ama ben de kendimi sizlerden goruyorum" şeklinde konuştu. Meksika, ABD, Singapur, Kenya, Arjantin, Hindistan... Bircok ulkeden bircok Krav Maga ve dovuş sanatları ustası 4 gun boyunca İstanbul'da Avi Nardia'dan eğitim alacak. Seminerde Şili, İngiltere, ABD, Arjantin, Meksika, Şili, Hindistan, Kenya gibi bircok kıta ve ulkeden Krav Maga ve yakın dovuş ustası eğitmen bulunuyor. Avi Nardia, dunyada kendisini temsile den eğitmenlere eğitim veriyor. *Turkiye'den bircok eğitmen ve hocanın katılmak icin adeta sıraya girdiği ancak sınırlı bir katılımın olduğu bu semineri bizlere izleme fırsatı veren Self Defence İstanbul Ailesi ve Serdar Uskuplu'ye ayrıca teşekkur ederiz. İşte seminerdeki onemli isimler ve geldikleri ulkeler: Alti Qoku / Arnavutluk / Krav Maga, Karate Fabian Garcia / Arjantin / Avi Nardia Akademisi tum Guney Amerika Sorumlusu / Eski Arjantin Ozel Kuvvetler askeri / Jiu Jitsu, Krav Maga Eddiy Movilla (Sol) / ABD / Krav Maga, İsrail Jiu Jitsu, guvenlik uzmanı. Rene Gatica (Sağ) / Meksika, Krav Maga, Jiu Jitsu, Boks Ken Akiyama / ABD / Jiu Jitsu, Krav Maga, Yoga, Hareket kocu İnternethaber __________________