Ramil Guliyev Avrupa’nın tanıtım elcisi oldu
Spor Haberleri0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Ramil Guliyev Avrupa’nın tanıtım elcisi oldu
-
17-10-2019, 08:12:59Milli atlet Ramil Guliyev, 9-10 Eylul tarihlerinde ilki yapılacak olan Avrupa-ABD atletizm macında Avrupa takımının uc tanıtım elcisinden biri olarak acıklandı. Dunya ve Avrupa şampiyonu sprinter Ramil Guliyev, Belarus’un başkenti Minsk’te 9-10 Eylul tarihlerinde yapılacak olan Avrupa-ABD Atletizm Macı’nın elcisi olarak acıklandı. Avrupa Atletizm Birliği’nin sectiği uc elciden biri olan Ramil, organizasyona geri sayımın devam ettiği son 100 gun icinde ceşitli etkinliklerde tanıtım yapacak. Avrupa Atletizm Birliği’nin acıkladığı uc tanıtım elcisi arasında Ramil Guliyev’in yanı sıra Yunan sırıkcı Ekaterini Stefanidi ve Rus yuksekci Maria Lasitskene de bulunuyor. Avrupa Atletizm Birliği Başkanı Svein-Arne Hansen’in fikri olan Avrupa-ABD macı, 1950’li ve 60’lı yıllarda yaygın olan ikili atletizm maclarının modern bir versiyonu olarak duşunuldu. Avrupa Karması ile ABD’nin her branşta en iyilerini karşılaştıracak olan iki gunluk etkinlik, Doha 2019’a iki hafta kala atletler icin de son ciddi sınav olacak. Gazeteler __________________