Minikler Turkiye Tekvando Şampiyonası Batı Grubu musabakaları, 27 ilden 2359 sporcunun katılımıyla başladı. Ankara Taha Akgul Spor Salonu'nun ev sahipliği yaptığı Minikler Turkiye Tekvando Şampiyonası'nın acılış seremonisi gercekleştirildi. Acılış seremonisine, Turkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Kecioren Belediye Başkanı Turgut Altınok ve Ankara Genclik ve Spor İl Muduru Ferhat Turkoğlu katıldı. Torende konuşma yapan Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, başarılı bir şampiyona gecmesini dileyerek, "Minikler Turkiye Şampiyonası Batı Grubu'nda 27 il ve 2 bin 500'e yakın sporcuyla beraber hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum, hoş geldiniz. Umitler Avrupa Şampiyonası'nda 3 altın, 4 gumuş, 6 bronz madalya ile ulkemize cok buyuk başarılar kazandıran sporcuların hepsini, teknik heyetimizi kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Hedefimiz 2020 Tokyo Olimpiyatları. İnşallah hedefimize durmadan yurumeye devam edeceğiz. Siz minikler, cocuklar geleceğin yıldızları olarak Turkiye Tekvando Federasyonu sizlere her zaman, her turlu desteği vermeye devam edecektir" dedi. Minikler Turkiye Tekvando Şampiyonası 5 gun surecek ve 14 Eylul Cumartesi sona erecek. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Minikler Turkiye Tekvando Şampiyonası başladı