Hamilton, test programına başladı
Spor Haberleri0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton, test programına başladı
-
17-10-2019, 08:00:41McLaren Mercedes dun Silverstone'daki test programının ilk gununu tamamladı. Takım, iki gun once Lewis Hamilton'la kısa birkac tur yapmış ancak ceşitli nedenlerden dolayı programı Carşamba'ya ertelemek zorunda kalmıştı. Pedro de la Rosa dunku programda, Japonya Grand Prix'sinde kullanılacak lastikler uzerinde yoğunlaşırken, Uzakdoğu yarışlarına yonelik ilave arac ayarları konusunda da testler yaptı. GP2'nin şampiyonu Lewis Hamilton ise nihayet dun takımla resmen testlere başladı. Hamilton ilk gununde MP4-21 ve test surecine alışma programı cercevesinde suruşler gercekleştirdi. Hamilton yaptığı acıklamada, "Team McLaren Mercedes'le bugun (dun) Silverstone'da resmen testlere başlamaktan dolayı gercekten cok mutluyum. Gun boyunca aracın sistemlerini daha detaylı kontrol etme fırsatım oldu. Daha cok bu sistemler uzerinde yoğunlaştım. Genel olarak olumlu bir gun oldu. Tabii bu oğrenme safha safha oluyor. Vaktimin coğunu test ekibiyle ve muhendislerle gecirmeye calışıyorum. Silverstone'da MP4-21'in kokpitine gecebilmek gercekten muthiş birşey" dedi. __________________