Kralice'nin jesti
Spor Haberleri0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Kralice'nin jesti
-
17-10-2019, 07:59:29Kralice'nin jesti Voleybolda yılın transferini gercekleştirip, İspanya’nın Tenerife takımına transer olan Neslihan Demir, eski takımı Vakıfbank Guneş Sigorta’ya inanılmaz bir jest yaptı. İspanyol kulubu yoneticileriyle 3+1 yıllık sozleşme imzalayan milli yıldızın yanına kimse yaklaşmasın diye bonservis bedelini 600 bin Euro olarak sozleşmeye yansıtan İspanyol kulubu, Neslihan’ın, kolay kolay hicbir kulubun evet diyemeyeceği bir isteğini de olumlu karşıladı. Bonservisi yuksek Avrupa’nın en iyi smacorlerinden biri olan Neslihan Demir, Tenerife’ye imza atarken, "Transferime kolaylık sağlayan ve beni yetiştiren kulubum Vakıfbank Guneş Sigorta’ya donmem halinde, bonservis bedeli almanızı istemiyorum" maddesini koydurdu. Neslihan, bu jestiyle ilgili olarak, "Ben İspanya’da uzun sure forma giymek istiyorum. Ancak herhangi bir uyumsuzluk halinde Turkiye’ye donersem, bu takım Vakıfbank Guneş Sigorta olur. Donmeyi duşunduğum icin Tenerife’den borservis bedeli istememelerini sozleşmeme eklettim. Cunku ben Guneş Sigorta’da Neslihan oldum. Avrupa’da oynamayı cok arzuluyordum. Transferimde buyuk rol oynayan kulubum bana bu yolu acmıştı. Ben de bana yapılan jeste karşılık verdim. Tenerife diğer kuluplerin benimle ilgilenmemesi icin bonservis bedelimi 600 bin Euro gibi yuksek bir rakamda tuttu" dedi. Forma numarası 17 Neslihan’ın transferiyle buyuk sukse yaptıklarını ifade eden Tenerife Başkanı Jose Cabnera Acosta, yıldız oyuncuya buyuk ilgi gosterdi. Acosta, eski takımında 17 numarayı giyen Neslihan’ın, Tenerife’de de aynı forma numarasıyla mucadele edeceğini soyledi. Acosta, Neslihan’ın İstanbul’daki duğun torenine de geleceğini belirterek milli oyuncuya Tenerife’de deniz manzaralı bir ev ve son model araba tahsis edileceğini kaydetti. Neslihan, milli takımla Dunya Şampiyonası’na gideceği icin, 30 Eylul’de başlayacak İspanya Ligi’nde Tenerife formasını gecikmeli giyecek. __________________