Moldova galibiyeti ve İzlanda’nın da yenilmesiyle İstanbul’a neşe icinde donduklerini belirten TFF Başkanı Nihat Ozdemir, “Belki onumuzdeki ay oynayacağımız Arnavutluk ve Fransa karşılaşmaları sonunda Avrupa Şampiyonası’na katılacağız. 4 zorlu macımız var ama yolumuza devamedeceğiz” diye konuştu. Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Ozdemir, Moldova galibiyetinin yanısıra EURO 2020 Elemeleri’nde 11 Ekim’de Arnavutluk ve 14 Ekim’de Fransa ile oynayacağımız macları değerlendirdi. American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası kapsamında Nihat Ozdemir ile QNB Finansbank Yonetim Kurulu Başkanı Omer Aras, profesyonel tenisciler Nenad Zimojic ve Mikhail Elgin gosteri macı oynadı. Karşılaşmanın ardından Milli Takım’ın deplasmanda aldığı 4-0’lık Moldova galibiyeti ve EURO 2020 Elemeleri hakkında goruş bildiren Nihat Ozdemir, “Buyuk neşe icinde, zevk icinde İstanbulumuza donduk. Bir taraftan da Arnavutluk-İzlanda macını takip ettik. Arnavutlar’ı kutluyorum. Şimdi Ekim ayında Şukru Saracoğlu Stadyumu’ndaki Arnavutluk macı ve Paris’te oynayacağımız Fransa macının hazırlıklarını yapacağız. Belki bu 2 mac sonunda Avrupa Şampiyonası’nda katılma hakkı elde edeceğiz. İnşallah iyi neticeler alacağız. Yolumuza devam edeceğiz” dedi. Kortta da galip Ote yandan Tarabya’daki TED kortlarında duzenlenen ve cok sayıda seyircinin de takip ettiği karşılaşmayı Ozdemir-Zimonjic cifti 7-5’lik skorla kazandı. Macın ardından Nihat Ozdemir, “Guzel bir dostluk macı. Omer Aras cok değerli bir dostum. İyi oyundan sonra onu yendik. Tekrar tenise donmekten mutluyum. İnşallah tenis ve golfu de birlikte goturebilirim” ifadelerini kullandı. Irak’tan ziyaret TFF Başkanı Nihat Ozdemir’i dun Irak Genclik ve Spor Bakanı Ahmed Riyad Taleb ziyaret etti. Riva’da gercekleşen ziyarette, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da hazır bulunurken Ozdemir, Bakan Taleb’e A Milli Takım forması takdim etti.. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- ‘Yolumuza devam edeceğiz’