Dunya ve Avrupa Jimnastik Şampiyonu Ayşe Begum Onbaşı, Akhisar'da 115 minik jimnastikciyle buluştu. Akhisar Belediyesi ile Genclik ve Spor İlce Mudurluğu'nun ortaklaşa duzenlediği Birinci Jimnastik Şenliği'nde minik sporcularla buluşan Onbaşı'na ilgi oldukca yoğundu. Miniklerle bol bol fotoğraf cektiren Ayşe Begum Onbaşı, "Burada bulunmak benim icin cok buyuk bir onur ve gurur. Akhisar'ın boyle bir organizasyon yapmasını gormek gercekten cok guzel. Pırıl pırıl parlayan oğrencilerimiz var. Ben de bu yollardan gectim. Jimnastik gercekten azim ve devamlılık isteyen bir spor. Tabii ki Akhisar'ın şartlarında bunu başarmak cok zorlu bir yol ve oğrencilerimize cok buyuk emek duşuyor. Bu yolda ben ailemden cok fazla destek gordum. Kendi cabalarım da var ama ailelerin desteği olmadan gercekten hicbir başarıya ulaşılamaz. Belediyenin de desteğinin olması cok onemli. Ataturk'un bir sozu vardır; 'Zeki, cevik ve ahlaklı olmak'. Gercekten bunu yansıtabilen sporcular yetiştirebildiğimiz icin Akhisarlı olarak cok mutluyum" diye konuştu. Gazeteler __________________