Genclik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası’nda atletizm ve masa tenisinde 7 altın, 12 gumuş ve 9 bronz olmak uzere toplamda 28 madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti. Genclik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası’nda atletizm ve masa tenisinde 7 altın, 12 gumuş ve 9 bronz olmak uzere toplamda 28 madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti. Bakan Kasapoğlu, yayımladığı kutlama mesajında, şunları kaydetti: "Finlandiya’da duzenlenen Down Sendromlular Avrupa Atletizm ve Masa Tenisi Şampiyonası’nda 28 madalya kazanarak tarihi bir başarıya imza atan milli sporcularımızı kutluyorum. Şampiyonada gulle atmada dunya rekoru kırarak şampiyon olan Ali Topaloğlu’nun başarısı bizleri ayrıca gururlandırdı. Genclerimizin gosterdikleri bu buyuk başarıdan dolayı kendilerine teşekkur ediyor ve spor yaşamları boyunca başarılar diliyorum. Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşı’mızın dinletilmesinde emeği gecenlere ulkem ve şahsım adına teşekkur ediyorum." Gunluk Gazeteler. __________________