Coulthard, Schumi konusunda Alonso'yla hemfikir
Spor Haberleri0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Coulthard, Schumi konusunda Alonso'yla hemfikir
-
17-10-2019, 07:45:36Formula 1'in tecrubeli pilotlarından David Coulthard'dan, Michael Schumacher'i "F1 tarihin sportmenlikten en uzak yarışcısı" olmakla suclayan Fernando Alonso'ya bu konuda destek geldi. Coulthard BBC Radio'da David Croft'a yaptığı acıklamada, gelecek sene pistlere veda edecek olan 37 yaşındaki Schumacher'in sık sık sportmenliğe aykırı hareketler yaptığını fakat hicbir zaman bundan dolayı uzgun olduğu yonunde bir acıklama da yapmadığını soyledi. İskoc pilot, "Yarış hakemlerince cezalandırıldığında bile, gelip yanlış birşey yaptığı itirafında bulunduğunu ben hic hatırlamıyorum" dedi. Acıklamaları Guardian gazetesinde de yayınlanan Coulthard, "Sportmenlikten uzak olduğu sayılan herhangi birşeyden dolayı ozur dilediğini gormedim" şeklinde konuştu. Coulthard, Schumacher'in bugune kadar ozur dilemeyi reddetmesi konusunda ise, "FIA bile onun yanlış birşey yaptığını kanıtladığında ozur dilememesi ya (bunun yanlış olmadığı yonundeki) kendi kanaatinin cok guclu olmasından ya da zayıflığını gostermemek icin bir stratejinden kaynaklanıyor" dedi. __________________