Kandemir yeniden başkan
Spor Haberleri0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Kandemir yeniden başkan
-
17-10-2019, 07:45:22Kandemir yeniden başkan Buz Pateni Federasyonu başkanlığına, yeniden Fahrettin Kandemir secildi. Huseyin Ar'ın divan başkanlığında, toplam 135 delegeden 123'unun katılımıyla gercekleştirilen Buz Pateni Federasyonu 1. Olağan Mali Genel Kurulu'nda, 65 oy alan Fahrettin Kandemir yeniden başkan secildi. Diğer adaylardan Oğuz Pervan 57 oy alırken, Oya Şen 1 oyda kaldı. Genclik ve Spor Genel Muduru Mehmet Atalay, genel kurulda yaptığı konuşmada, her genel kurulun kendileri icin bir duğun, bir bayram olduğunu ifade ederek, ''53 federasyonumuzun ozerk olmasından dolayı buyuk mutluluk duyuyorum. Cok mesafe aldığımız bir gercek ama daha yapacak cok iş var. Amacımız, federasyonların butcelerini katlamaları, yuzbinlere ulaşmaları ve milyonları spora cekmek'' dedi. Turkiye'nin cok onemli sayıda genc nufusa sahip olduğunu ifade eden Atalay, şunları soyledi: ''Avrupa toplamda 22 milyon genc nufustan sporcu secerken, biz ise 25 milyon genc nufustan secim yapıyoruz. Normalde madalyaların yarısını almamız gerekiyor. Gelecek bizim. Yeter ki biz uzerimize duşeni yapalım. Kendi işini en iyi yapacak federasyon başkanlarına ihtiyacımız var. Kavgaya varmadan her kurumla hatta bizimle bile tartışılsın. Kendi camiasıyla işbirliği yapsın ve guzel bir tartışma platformu oluştursun. Ulaşmamız gereken buyuk bir kitle var. Kahvelerden, mafyaya kaptırdığımız genclerin kurtarılması gerekiyor. Turk sporu ve Turk gencliği icin el ele calışmalıyız.'' Genel kurulda yeniden başkanlığa secilen Fahrettin Kandemir ise secim sonrası yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkur ederek, ''Bu secimin kaybedeni yok. Oya Şen'e teşekkur ediyorum. Oğuz Pervan'ın da tecrubelerinden yararlanmak istiyoruz. Durust, adil, şeffaf ve kuluplerin emrinde bir federasyon olacağız. 4 sene sonra karşınıza cıktığımız zaman her sozunu tutmuş bir olarak cıkmak istiyoruz'' diye konuştu. Fahrettin Kandemir'in yonetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Fehmi Tekelioğlu, Selim Demirci, Sadık Karayel, Bulent Tuncalp, Hulya Guven, Kemal Altunel, Nurettin Arıcan, Suleyman Durak, Ercument Yıldırım, İsmail Koş, Ersin Yazıcı, Ahmet Ozbal, Hilmi Yılmaz, Kurşad Sertbaş. __________________