Binnaz Uslu: "Cok uzgunum"
Spor Haberleri0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Binnaz Uslu: "Cok uzgunum"
-
17-10-2019, 07:37:34Binnaz Uslu: "Cok uzgunum" Milli atlet Binnaz Uslu, sağlık sorunları nedeniyle bu sezon uluslararası şampiyonada koşmayacağını belirterek, "Avrupa Şampiyonası'na katılamayacağım icin cok uzuntuluyum" dedi. Butun bir sezon İsvec'in Goteborg şehrinde duzenlenecek Avrupa Atletizm Şampiyonası'na hazırlandığını belirten milli atlet Binnaz Uslu, son anda sağlık nedenleri yuzunden koşamayacak olmasının uzuntusunu yaşadığını soyledi. Yarışmaya katılamayacak olduğu icin herkesten ozur dileyen genc atlet, "Yaklaşık 1 aydır sağlık sorunları yaşıyorum. Bu durumda maalesef Avrupa Şampiyonası'na katılamayacağım. Bu nedenle ulkem ve kendim icin cok uzuntuluyum. Butun bir yıl bu şampiyona icin hazırlanmıştım. Son 1 aydır yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle şampiyonadan cekilme kararı almak zorunda kaldım. Henuz cok gencim. İlerideki spor hayatım icin bu kararı almam gerekiyordu. Avrupa Şampiyonası icin cok iyi bir hazırlık donemi gecirmiştik, ama talihsizliklerden dolayı İsvec'e gidemeyeceğim. Bunun icin tum Turk milletinden ozur diliyorum" dedi. Bu sezonki uluslararası yarışmalarda koşmayacağını ifade eden Binnaz Uslu, "Bu yılki tum plan ve programımız Avrupa Şampiyonası'na katılmaktı. Oraya gidemeyeceğim icin gelecek yılı hedeflemeye başladık. Ulke icinde 1-2 organizasyona katılabilirim ama uluslararası yarışmalarda sezonu kapattım. Onumuzdeki yıl 3-4 tane onemli organizasyon var. Onlara en iyi şekilde hazırlanıp başarılı olmaya calışacağız" diye konuştu. __________________