Tahincioğlu ile 2010'a kadar
Spor Haberleri0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Tahincioğlu ile 2010'a kadar
-
17-10-2019, 07:36:38Tahincioğlu ile 2010'a kadar Turkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun 2 Ağustos 2006 tarihinde Ankara’da gercekleştirilen 1. Olağan Genel Kurul Toplantısıyla dorduncu kez secime giren ve tek aday olan Mumtaz Tahincioğlu 2010’a kadar yeniden TOSFED başkanı secildi. Toplam 82 delegenin oy kullandığı secimde, Tahincioğlu tum oyları eksiksiz toplayarak Turk otomobil sporları tarihinde ilk kez arka arkaya dorduncu kez secilen başkan olma sıfatını da kazanmış oldu. TOSFED 1. Olağan Genel Kurulu Ankara Dedeman Oteli’nde sabah 09:30’da delege kayıtlarının alınmasıyla başladı. Genel kurulun acılışında bir konuşma yapan GSGM Genel Muduru Mehmet Atalay, “TOSFED ile birlikte 17. ozerk federasyon secimimizi gercekleştirmekteyiz. Otomobil Sporları Federasyonu’nu son yıllarda buyuk işler yaptı. Formula 1’in Turkiye’ye kazandırılmasını sağlayarak, Dunya’nın gundemine yerleşmemizi sağladılar. Calışmaların desteklenerek, buyutulmesine ve ulke genelinde yayılması adına olumlu adımlara devam edilecektir. Dunya Ralli Şampiyonası organizasyonu da bizimdir. Onemli bir şehrimizde gercekleştirilen ve Turkiye’nin tanıtımına katkıda bulunan bu organizasyon yapılmaya devam edecektir. Federasyonumuza yuzde yuz sahip cıkalım, denetleyelim ve başarılı calışmalarımızı buyuterek otomobil sporlarının gelişmesine katkıda bulunmaya devam edelim. Tum adaylara başarılar diliyorum” dedi. Gundemin ve Genel Kurul Başkanlık Divanı’nın oluşturulmasının ardından başkan adaylarını, yonetim, denetim ve disiplin kurullarının asil ve yedek uye listelerinin ilanını gercekleştirildi. TOSFED Faaliyet raporunun okunması, ana statudeki değişiklik tekliflerinin karara bağlanmasının ardından tek aday olarak yer alan Mumtaz Tahincioğlu’nun secime ilişkin prezantasyonun ardından oylamaya gecildi. Oylamanın tamamlanarak, sayılmasının ardından acıklanan sonuclarla 82’in oyun tamamını alarak dorduncu kez başkanlığa gelen Mumtaz Tahincioğlu’nun Yonetim Kurulu’ndaki Asil Listesi’nde şu isimler yer aldı; Selim Topaloğlu, Aytac Kot, Saffet Ucuncu, Emre Yerlici, Satvet Ciftci, Fatih Altaylı, Metin Ceker, M. Mazhar Demiralp. Yonetim Kurulu Yedek Uyeler: Erdal Tokcan, Galip Bilgin, Necip Bektaş, Mehmet Atay, Haluk Unsal, Nihat Imsık, Ceyhun Yalcın, Fethi Onder. Denetleme Kurulu Asil Uyeler: Omer Zorlu, Erkan Başeren, Harun Karacan __________________