Alonso İstanbul DA
Spor Haberleri0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Alonso İstanbul DA
-
17-10-2019, 07:33:35Formula 1 takımlarından Renault'nun İspanyol surucusu Fernando Alonso 15 mayısta İstanbul'a gelecek. Dunya Şampiyonası'nı lider olarak surduren Renault F1 Takımı, 15 mayıs pazar gunu, Formula 1 aracını Sultanahmet Hipodrom Meydanı'nda sporseverlerle buluşturacak. Halka acık ucretsiz duzenlenecek gosterinin ardından, takımın İspanyol surucusu Fernando Alonso meydanda yaklaşık 10 tur atacak. Renault Mais Genel Muduru İbrahim Aybar, bu olay nedeniyle duyduğu heyecan ve mutluluğu dile getirirken şunları soyledi: "Turkiye'de Formula 1'e ilgi her gecen gun artıyor. Bu gosteri, otomobilseverleri son derece heyecan verici bu spor dalına daha fazla yaklaştırmak amacıyla onların ayağına kadar gitme irademizi gosteriyor. Yarışseverlerin, bu heyecanı bizimle birlikte paylaşacağını umuyoruz." Renault F1 Takımı pilotu Fernando Alonso da İstanbul'a gelmek icin sabırsızlandığı belirttiği acıklamasında, şoyle konuştu: "Turkiye'de F1 Grand Prix yarışı yapılacak olması nedeniyle sevincliyim. İstanbul'u tanımıyorum ama en cok gormek istediğim yerlerin başında geliyor. Boylesine tarih yuklu bir kentin sokaklarında F1 aracımı kullanma fırsatına sahip olmaktan buyuk mutluluk duyuyorum. Daha once Madrid'te yaptığım Renault F1 Road Show bende unutulmaz anılar bıraktı. İstanbul'da da boyle olacağına inanıyorum. Bu spor dalının buyusunu paylaşmak uzere Turk otomobilseverlerle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum." NOT:25 NİSAN GUNU DE RALF SCHUMACHER GELMİSTİ CIRAĞAN SARAYINA __________________