Işıl ve İrem, jimnastikte Turkiye birincisi
Spor Haberleri0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Işıl ve İrem, jimnastikte Turkiye birincisi
-
17-10-2019, 07:20:58Adana'da Cukurova Universitesi Jimnastik Kulubu sporcularından İrem Derin (8) ve Işıl Belli (15) kendi yaş kategorilerinde Turkiye Cocuk Fitness Jimnastik Şampiyonası'nda Turkiye birincisi olarak buyuk bir başarıya imza attı. Cok kucuk yaşlardan itibaren jimnastik eğitimine başlayan ve şu an ise Cukurova Universitesi Beden Eğitimi ve Spor Yuksekokulu’nda oğretim gorevlisi olarak gorev yapan Sibel Vural’dan eğitim alan İrem Derin ve Işıl Belli başarılarıyla dikkat cekiyor. Hem fitness hem de artistik jimnastik alanlarında calışmalarına devam eden sporcu cocuklardan İrem Derin, jimnastiği cok sevdiğini ve antrenmanlarda yaşadığı yorgunluğun kendisini kuvvetlendirdiğini belirterek “Cok severek devam ediyorum bu spora. Bircok derece elde ettim. İki senedir kendi yaş kategorimde Turkiye birincisi oldum. Dunyada ise 6’ncılık elde ettim. İlerideki hedefim ulkemi başarılı bir şekilde temsil eden bir jimnastikci olmak" diye konuştu. Turkiye Cocuk Fitness Jimnastik Şampiyonası'nda 14-15 yaş kategorisinde Turkiye birincisi olan lise oğrencisi Işıl Belli ise 6 yaşında başladığı jimnastik sporuna buyuk bir heyecanla devam ettiğini belirterek , “Bu başarıyı hırs, azim ve duzenli calışmaya borcluyum. Jimnastik bir yaşam tarzı olduğu icin sureklilik isteyen bir spor. Severek yaptığınız şey eninde sonunda size başarıyı getiriyor. Şu an spor lisesinde eğitim hayatıma devam ediyorum. Hayatımı bu sporla kazanıp eğitimci olmak istiyorum." DHA __________________