Milli atlet Necati Er memleketinde ciceklerle karşılandı
Spor Haberleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Milli atlet Necati Er memleketinde ciceklerle karşılandı
-
17-10-2019, 07:17:53Avrupa 23 Yaş Altı Atletizm Şampiyonası’nda erkekler uc adım atlamada altın madalya kazanan Necati Er, Samsun Carşamba Havalimanı’nda ciceklerle karşılandı. Avrupa 23 Yaş Altı Atletizm Şampiyonası’nda erkekler uc adım atlamada altın madalya kazanan Necati Er, Samsun Carşamba Havalimanı’nda ciceklerle karşılandı. İsvec’in Gavle kentindeki organizasyonda mucadele eden Necati Er, erkekler uc adım atlamada 17,37 metrelik derecesiyle altın madalya alarak 2020 Tokyo Olimpiyatları’na katılmaya hak kazandı. Milli sporcu Necati’yi, Carşamba Havalimanı’nda, yakınları ile Samsun Genclik ve Spor Muduru İsmail Hakkı Kasapoğlu ciceklerle karşıladı. Kasapoğlu, AA muhabirine yaptığı acıklamada, Samsun Turkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde yetişen (TOHM) Necati Er’in, hem 23 yaş altı hem de Turkiye buyukler rekorunu kırdığını belirtti. Milli atletin, uc adım atlamada 17 metreyi gecen ilk Turk sporcu olduğunu ifade eden Kasapoğlu, "Samsun’a boyle bir derece ile donmesinden onur duyuyoruz. Turkiye ve Samsun’u 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda başarıyla temsil edeceğinden hic şuphemiz yok." şeklinde goruş belirtti. Gunluk Gazeteler. __________________