Alonso: 'Artık F1'i bir spor olarak gormuyorum' Dunya Şampiyonu Fernando Alonso, İtalya Grand Prix'si sıralama turlarında Felipe Massa'yı engellediği gerekcesiyle ceza almasının ardından bir basın toplantısı duzenledi. Alonso, yarış hakemlerinin verdiği cezanın ardından, artık Formula 1'i bir spor olarak gormediğini ifade etti. Renault'nun garajındaki basın toplantısında medya mensuplarının onunde konuşurken gozleri yaşaran İspanyol pilot, FIA'nın en iyi tur zamanlarını silme kararının, F1'le ilgili tum duşuncelerini degiştirdiğini soyledi. Olayın goruntulerinin oynadığı ekran onunde gazetecilere konuşan Alonso, "Kasıtlı olarak kimseyi bloke etmeden turumu tamamladım" dedi. Alonso, "Bu sporu seviyorum. Buraya, bircoğu İspanya'dan gelen, taraftarları seviyorum. Fakat artık F1'i bir spor olarak duşunmuyorum" ifadelerini kullandı. kimiciyim ben ama yazık adama bu sene schumiyi şamp. yapcaklar anlaşılan seneye mclarende ztn orda hic şansı yok kimide heralde ferrariye gidio seneye orda oluruz artık şamp. ya bu sene bari bi 1.lik alsa ya __________________