Sureyya Ayhan’a dev yardım :)
Spor Haberleri0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Sureyya Ayhan’a dev yardım :)
-
17-10-2019, 07:16:02Atletizm Federasyonu’nun taleplerini kabul ettiği Sureyya Ayhan icin sponsor arayışları olumlu sonuclandı. Ergun Gursoy ile Murat Aksu, milli atlete maddi destek sozu verdi İstekleri olacak Uzun bir aradan sonra Atletizm Federasyonu’ndan bulunduğu taleplerle gundeme gelen Sureyya Ayhan’a mujde haber... 2007 yılında koşmayı hedeflediği uc yarış icin istediği 12 aylık yurt dışı kampını ve diğer taleplerini kabul eden federasyonun sponsor arayışları olumlu sonuc verdi. Avrupa Şampiyonu atlete, İcişleri Bakanı Abdulkadir Aksu’nun oğlu ve Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu ile Galatasaray Kulubu eski Asbaşkanı Ergun Gursoy destek sozu verdi. Kop beklemede Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile Federasyon Başkanı Mehmet Terzi’nin aracılığıyla devreye giren iki futbol adamının, Sureyya Ayhan’ın kamplarına maddi destek sağlayacağı ifade edildi. Sureyya’yı yeniden pistlerde şampiyonluklar alırken izlemek icin federasyon olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydeden Terzi, “Yucel Kop ile ilgili karar 7 Ekim’de yapılacak federasyon secimlerinden sonra verilecek” diye konuştu. Murat Aksu'yu sevmezdim ama şimdi kanım ısındı Sureyya Onlar'ı utandırmayacak __________________