Briatore'de kanser tedirginliği? İtalyan basınının Carşamba gunku nushaları, Renault patronu Flavio Briatore'nin kanserle ilgili endişelerine ve bu konudaki mucadelesine geniş yer ayırdı. La Gazzetta dello Sport, 56 yaşındaki şohretin rutin muayeneleri esnasında sol bobreğinde bir tumor tespit edildiğini ve bir İtalyan hastanesinde gecen ay gercekleştirilen operasyonla bu tumorun temizlendiğini yazdı. Haftalık A dergisine, "Hep olumsuz olduğumu duşunur, olumu aklıma getirmezdim" şeklinde acıklama yapan Briatore ise, erken teşhis ve operasyonun kendisine derin bir nefes aldırdığını ifade etti. Briatore, "Buradan insanlara şunu soyluyorum; kendinizi muayene ettirmeyi asla ihmal etmeyin" dedi. Sağlığına tekrar kavuşmaktan dolayı buyuk sevinc icinde olduğunu ifade eden Briatore, bundan boyle hayata yaklaşım tarzında da ciddi değişikliklere gideceğini soyleyerek, "Bundan sonra kendime ve bana ihtiyacı olanlara daha fazla zaman ayıracağım" diye konuştu. Hockenheim'da yayılan kuvvetli soylentilerde Briatore'nin Renault'da bir yıl daha kalacağı belirtilmiş, ancak takımdan konuya ilişkin herhangi bir acıklama gelmemişti. __________________