Raikonen oldukca iddialı!
Spor Haberleri0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- Raikonen oldukca iddialı!
-
17-10-2019, 07:09:55Raikonen oldukca iddialı! Formula 1 Petrol Ofisi Turkiye Grand Prix'i oncesi McLaren-Mercedes'in pilotu Kimi Raikkonen, "Gecen yıl olduğu gibi bu yılki yarışı da kazanmak istiyorum" dedi. Formula 1 Petrol Ofisi Turkiye Grand Prix'i oncesi bugun duzenlenen basın toplantısında bir acıklama yapan Kimi Raikkonen, tekrar İstanbul'da bulunmaktan mutlu olduğunu kaydederek, "Pisti cok guzel buluyorum. Virajları, rampaları iniş ve cıkışları cok guzel. Aracta bazı sorunlar yaşıyoruz. Gecen yılki daha iyiydi. Ancak yeni aracımızın da guclu olması icin ekip calışıyor" diye konuştu. Raikkonen, en sevdiği pistlerin Manoco ve İstanbul parkurları olduğunu, ayrıca, kebabı cok sevdiğini sozlerine ekledi. McLaren Mercedes'in İspanyol pilotu Petro de la Rosa da, İstanbul Park pistini cok guzel bulduğunu, ve pisti tanımalarından dolayı bu yıl yarışın daha kolay gececeğini soyledi. Petro de la Rosa, İstanbul ile ilgili olarak da, "Beklediğimden daha modern bir kent gordum. Ozellikle Boğazici cok guzel. Boğazici'nde yuzmek isterdim" ifadelerini kullandı. Ote yandan, basın toplantısının ardından yapılan cekiliş sonrasında 6 talihli, yarınki antrenman turları sırasında McLaren-Mercedes'in padoğunu ziyaret etme hakkını kazandı. __________________