S.İ.A.Y. ve SAH.DER Koşusu'nun galibi LAST CHANCE LADY oldu. İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda, Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği adına duzenlenen yarış, 27 Eylul Cuma programının sonucu merakla beklenen bir diğer koşusu olarak 19.30'da izleyenlerle buluştu. 2 yaşlı safkan İngiliz taylarının onemli sınavlarına sahne olan 27 Eylul Cuma İstanbul programının bir diğer onemli mucadalesi olan Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Koşusu, 1400 metre cim pistte gercekleştirildi. 12 tayın start aldığı bu onemli koşuda zafere ulaşan isim, Aytuğ Atalay'ın sahibi olduğu, Moz.Org.Tar.Hay.San.Tic. A.Ş yetiştirmesi LAST CHANCE LADY (Lion Heart - Starunna / El Corredor) oldu. Mucadelede jokeyi Halis Karataş ile ter doken, Kemal Demir'in antrene ettiği doru tay bu sonucla ilk Grup koşu zaferini alırken, gecilmezlik serisini de 4'e cıkarmış oldu. Koşunun galibi safkanın soy kutuğunu goruntulemek icin buraya tıklayınız... 238.000 TL birincilik ikramiyeli bu mucadelede kendisine tabelanın ikinci basamağında yer bulan tay ise, jokeyi Muslum Celik ile koşuda ter doken PRIOR (Victory Gallop - Loves Times / Mountain Cat) oldu. Yarışı ucuncu olarak noktalayan safkan, jokeyi Ahmet Celik ile VAHŞİ KIZ (El Corredor - Steely Grace / Refuse to Bend) olurken, SİYAH İNCİ (Banknote - Secret Shadow / Clodovil), jokeyi Ali Kacmaz ile tabelayı tamamladı. Sıralı 5'li bahsin oynanabildiği bu mucadeleyi 5. bitiren tay ise jokeyi Gokhan Kocakaya idaresinde DOLPHINS GIRL (Marcavelly - The Mint Angel / City Zip) oldu. Koşuda farklar 1,5 Boy - 1,5 Boy - 1 Boy - 2 Boy şeklinde oluştu. Yarışın videosunu izlemek icin tıklayınız... Mucadelenin ardından şeref tribununde gercekleştirilen kupa toreninde, kazanan safkanın sahibi adına Kulubumuz Yonetim Kurulu Uyesi Yuksel Gokturk'e kupasını Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Başkanı Recep Avşar verdi. Kazanan safkanın antrenoru Kemal Demir'e plaketini Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Genel Sekreteri İlyas Emir Karadağ takdim etti. Koşunun galibi safkanın jokeyi Halis Karataş'a plaketini ise Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Yonetim Kurulu Uyesi Cengiz Deniz verdi. Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Genel Sekreteri İlyas Emir Karadağ, koşuyu kazanan safkanın seyisi Gokhan Uslu'yu tebrik ederek gunun anısına plaket verdi. Torene; Kulubumuz Başkanı Serdal Adalı, Kulubumuz Genel Saymanı Adil Mert Kaya, Yonetim Kurulu Uyelerimiz Ahmet Ozbelge ve Hakan Yuceturk ile Yonetim Kurulu Genel Koordinatorumuz Dr. Ender Aydıner de katıldı.
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- S.İ.A.Y. ve SAH.DER Koşusu'nun galibi LAST CHANCE LADY oldu.