Trulli: Bu yıl daha iyi olacak
Spor Haberleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Trulli: Bu yıl daha iyi olacak
-
17-10-2019, 06:59:21Toyota'nın İtalyan pilotu Jarno Trulli, gecen yıl İstanbul Park'ta cok guzel bir organizasyon gercekleştiğini belirterek, ''Gecen yıl her şey mukemmeldi. Bu yıl cok daha iyi olacağını duşunuyorum'' dedi. Hyatt Regency Oteli'nde gercekleştirilen organizasyonda konuşan Trulli, İstanbul Park'ın cok guzel bir pist olduğunu ozellikle virajları sevdiğini kaydederek, ''En zorlusu 8. viraj. Ama gecen yıl 10 tur attıktan sonra buraya alışmıştım. Ben bu virajı seviyorum. Cunku yuksek hızda geciliyor'' diye konuştu. Pilotlar sıralamasında bugune dek 10 puan toplayan Trulli bu yıl cok şanssız olduğunu kaydederek, ''Bazı yarışlarda podyuma cıkmayı cok kotu bir şekilde kacırdım. Şu ana kadarki performansımdan cok memnun değilim ama aracta birkac ayarlama yaptıktan sonra iyi sonuclar alacağımıza inanıyorum'' şeklinde konuştu. Gecen yıl İstanbul'daki yarışı 6. sırada bitirdiğini hatırlatan İtalyan pilot, hafta sonundaki yarışta da elinden geleni yapıp puan almaya calışacağını soyledi. İstanbul'daki hava sıcaklığının kendileri icin cok fazla etkili olmayacağını belirten Trulli, takım olarak bu havalarda daha başarılı olduklarını belirtti Son olarak İstanbul'a değinen İtalyan pilot, ''İstanbul son derece zengin bir tarihe sahip. Ancak biz pilotların şehri gezmesi icin vakti olmuyor. Buna rağmen gorduğum kadarıyla İstanbul'u cok beğendim'' diyerek sozlerini tamamladı. SCHUMACHER'DEN PİSTE OVGU Toyota'nın bir diğer pilotu Ralf Schumacher ise İstanbul Park'ın cok guzel ve modern bir pist olduğunu soyledi. İstanbul Park'ta arac gecme şansının cok olduğunu kaydeden Schumacher, 8. virajın cok hızlı olduğunu ve diğer virajlara oranla daha zorlu olduğunu belirtti. Gecen yılki yarışa da değinen Schumacher, ''Gecen yıl cok şansızdım. Bu nedenle burada iyi bir derece elde edemedim. Bu yıl hedefim İstanbul'dan puan almak'' dedi. Bu sezon ilk yarışlarda şanssızlıklar yaşadıklarını anlatan Alman pilot bundan sonra cok daha iyi yarışlar cıkaracaklarına inandığını belirtti. Alonso ile ağabeyi Michael Schumacher arasındaki şampiyonluk yarışıyla ilgili bir soruya Schumacher, ''Tabiiki ağabeyimin kazanmasını istiyorum ama şimdiden kimin kazanacağını soylemek zor'' dedi. __________________