Trabzonspor ekibi İdmanocağı yarın (25 Şubat Carşamba) Super Kupa 2. macında deplasmanda Eczacıbaşı VitrA ile karşılaşacak. Mucadele Eczacıbaşı’nın Ayazağa’daki salonunda saat 17:00’de başlayacak. İdmanocağı antrenoru Murat Yedidağ bu onemli mucadele ile ilgili yaptığı acıklamada turuncu-beyazlı takıma karşı zor bir mac oynayacaklarını soyledi. Yedidağ “Sahada oyunumuzu oynayıp, elimizden geleni yapacağız. Ayrıca ligde de bizim icin puan acısından onemli maclarımız var bu nedenle hafif sakatlığı olan oyuncularımızı riske atmak istemiyoruz. Macın gidişatına gore kadromuzu kullanacağız. Rakiplerimizin gecen hafta aldığı sonucları değerlendirmek icin lig maclarınıda duşunup sakatlığı olan oyuncularımızı dinlendirebiliriz” dedi. Son oynanan Galatasaray daikin macında ciddi bir sakatlık geciren Cansu Aydınoğulları durumu ile ilgili bilgi verdi. Aydınoğulları, “Galatasaray Daikin macında iki uzucu olay yaşadım. Bunlardan biri ayak bileğimin burkulması ve diğeri goz kapağımda ufak bir yarık oluşmasıydı. Goz kapağıma 3 dikiş atıldı. Tum tedavilerim en iyi şekilde yapıldı ve şuan durumum gayet iyi. Başkanımız Mehmet Oz’e ve 2.Başkanımız Ekrem Sağlam’a ve tum yoneticilerimize ilgi ve alakaları icin teşekkur ederim” diye konuştu. Kupa macıyla ilgili de konuşan Cansu şunları soyledi: “Hedeflerinden biri şampiyonluk olan Eczacıbaşı VitrA ile yapacağımız Super Kupa 2.macına tam takım olarak hazırlandık. Bu macta takım olarak sahaya kendi yapabileceklerimizin en iyisini yapmak icin cıkacağız. Tum voleybolseverleri macımıza bekliyoruz.” Takımın onemli isimlerinden Damla Cakıroğlu da ellerinden geleni yapacaklarını kaydederek, “Kaliteli voleybol oynayan, ligin favori takımlarından Eczacıbaşı VitrA’ya karşı oynuyoruz. Super Kupa macı oynayacağımız icin ardından ligde karşılaşacağımız hedef maclarımız oncesi iyi bir hazırlık olacağını duşunuyorum. Elimizden geleni yapacağız. Her koşulda takımıma cok guveniyorum” şeklinde konuştu. voleybolextra
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Voleybol
- TVL - Kadınlar | "Elimizden Geleni Yapacağız." [VT]